Cautare

68212 de rezultate pentru "numar de telefon din reteaua de telefonie mobila nationala pentru deranjamente telekom" (5.56 secunde)
it.bzi.ro informeaza ca Jennifer Lopez va deschide un lant de magazine de telefonie mobila Populara cantareata si actrita americana, Jennifer Lopez, si-a anuntat intentia de a deschide un lant de magazine de telefonie mobila in colaborare cu operatorul Verizon.
Parlamentarii europeni au votat eliminarea taxelor de roaming, companiile de telefonie mobila fiind obligate sa renunte la acestea pana pe 25 decembrie 2015. Decizia, asteptata de altfel, face parte din ceea ce Europa denumeste ca fiind "Connected Continent", o piata unica a operatorilor de telefonie mobila.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina. In scurt timp se scumpesc si produsele de import.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina. In scurt timp se scumpesc si produsele de import.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Piata mobilei din Romania a crescut anul trecut cu circa 13%, la peste 1,1 miliarde de euro, si ar putea urca in 2008 cu 15%, ajungand astfel la 1,25 miliarde de euro, potrivit estimarilor Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Romtelecom a avansat in primul trimestru al anului in curs cu 3,5% fata de perioada similara din 2006, la 19,8 milioane de euro.
Aplicatia care promite ca te avertizeaza cand cineva iti asculta telefonul Security Research Labs a lansat aplicatia SnoopSnitch, despre care sustine ca poate avertiza utilizatorii de smartphone-uri cu Android cand le este ascultat telefonul.
Investitiile RomTelecom in infrastructura de telecomunicatii s-au redus anul trecut cu mai mult de o treime, iar compania nu prevede o majorare semnificativa in 2006, a declarat ieri James Hubley, directorul general RomTelecom.
Cu toate ca a aparut pe piata în decembrie 2005, reteaua Cosmote este tot mai folosita de români. Tendinta este urmata si de doljeni. "Craiova este în Top 3 orase ca numar de utilizatori Cosmote.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Mobila se va scumpi in perioada urmatoare din cauza unei mariri nejustificate cu 20% a pretului de pornire la licitatiile ce au ca obiect cumpararea de masa lemnoasa, sustin reprezentantii patronatelor din domeniu.
Productia de mobila a crescut anul trecut cu 7%, de la 1,89 miliarde de euro la 2,025 miliarde de euro, ca urmare a majorarii cererii interne, determinata si de avansul sectorului imobiliar in primul semestru, potrivit estimarilor Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).
Producatorii de mobila au inregistrat pierderi din exporturi in acest an, dar au compensat rezultatele negative prin cresterea livrarilor pe piata interna, stimulata de dezvoltarile rezidentiale, a declarat presedintele patronatului din domeniu, Aurel Rizea.
Producatorii de mobila au inregistrat pierderi din exporturi in acest an, dar au compensat rezultatele negative prin cresterea livrarilor pe piata interna, stimulata de dezvoltarile rezidentiale, a declarat presedintele patronatului din domeniu, Aurel Rizea.
Posibilitatea de tarifare a apelurilor primite nu este exclusa, dar deocamdata aceasta metoda este privita cu reticenta, a declarat, vineri, la o conferinta de presa, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu."Modelul 'Bill and Keep' se bazeaza pe acordul bilateral intre operatori, care decid sa nu perceapa costuri pentru interconectare.
DEZBATEREA NATIONALA CONTINUA LA NIVEL REGIONAL Cum facem orasele mai atractive, mai functionale?
Totusi, singurul jucator care ar avea usa deschisa la FCSB in iarna e David Miculescu (21 de ani), dar doar daca UTA va accepta oferta facuta in vara de 500.000 de euro. "Indiferent ca pleaca Tanase sau nu, FCSB nu aduce pe nimeni, doar din academie.
google-analytics.com